Bergenadvokatene hjelper deg


Bergenadvokatene er en merkevare fra Osloadvokatene. Vi har kontorer i Oslo men i praksis er vi landsdekkende. Vi tar saker over hele Norge og vi har flere saker i Bergen hvert år. Vi hjelper alle som har et juridisk problem, uansett hvor i landet de befinner seg. Selv om problemet kan være enkelt å løse for en advokat, er det ikke alltid det for deg.

Bergenadvokatene er subjektive. Vi jobber for deg i saken din for å gjøre din sak så god som mulig.

Kommunikasjonen foregår elektronisk pr epost eller over telefon. Dette gjør kommunikasjonen både effektiv og rimelig. Dermed sparer du både tid og penger. Skulle det vise seg at slik kommunikasjon ikke er tilstrekkelig setter vi oss på flyet til Bergen!

Kontakt Bergenadvokatene, så vil vi undersøke og vurdere om din sak er verdt å bruke en advokat i Oslo på. Ønsker du en advokat uten lokal tilknytning kan vi se på saken din.

Uforpliktende henvendelse

Vi tar ikke betalt før vi har inngått en klientavtale eller sendt oppdragsavtale pr epost. Du kan derfor ta kontakt med oss for å få en vurdering av din sak helt risikofritt. Når vi inngår en avtale med deg, vil du få presis informasjon om priser og hva som er sannsynlig omfang av saken.

Førstegangskonsultasjon på 500,-

Bergenadvokatene tilbyr en førstegangskonsultasjon på inntil 30 minutter til 500,- inkl. mva. 

Pris for en rettssak

Mange har rettshjelpdekning gjennom en eller flere forsikringer. I slike tilfeller vil forsikringsselskapet som regel dekke inntil kr 100.000 i advokatutgifter. Normalt vil det være en egenandel på 20%.

Gjennomsnittsrettssaken koster normalt mellom 75 000,- og 150 000,- pr advokat. Det er som regel viktige spørsmål som skal besvares i en rettssak. I forhold til oppussing av kjøkkenet eller innkjøp av ny bil, så er ikke advokatbistand dyrt. Det kan bli langt mer kostbart å ikke benytte advokat. 

På den annen side er det utvilsomt snakk om mye penger og vi kan hjelpe med finansiering.

Avtale om finansiering

DnB gir deg mulighet for å få en kreditt på 75 000 til advokat mot et engangsgebyr på 450,-, det er ingen renter i perioden på 9 måneder. Deretter kan du tilbakebetale beløpet eller lage en avtale om lengre kreditt.

Kontakt oss:
Telefon: 22 82 84 40 eller post@advokat.no

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.